Prepaid creditcard

Prepaid creditcard

Met deze prepaid creditcard van Mastercard bent u te allen tijde verzekerd van veilig ´plastic´ geld op zak. Natuurlijk kunt u er veilig mee online winkelen. Deze Mastercard maakt namelijk gebruik van ´securecode´. met deze extra beveiliging dient u bij elke online aankoop deze te bevestigen met een extra pincode. Dus zelfs als u de kaart verliest of deze wordt gestolen, dan nog kunnen de onverlaten er niets mee online kopen. Met deze Mastercard betaalt u op simpele wijze contactloos, u hoeft slechts uw kaart tegen de betaalautomaat te houden en de transactie is voldaan. Ook hier zijn weer extra zekerheden ingebouwd, betaalt u boven een bepaalt bedrag contactloos dan dient u alsnog uw pincode in te geven.

Géén BKR toetsing
Bepaal zelf uw limiet
Handige aankoopverzekering
Gratis gebruik app
Slechts €17,50 per jaar
€5,- cadeau op uw kaart
Contactloos betalen
Contant geld opnemen
Lage variabele kosten
Veilig online winkelen
Geld terugboeken op uw rekening
Aanvullende reisverzekeringen
24/7 helpdesk
Aflevergarantie
100% acceptatie

Welkomstcadeau op uw prepaid kaart

Mastercard heeft op dit moment een leuke actie waarbij u €5 op uw kaart cadeau krijgt als u binnen een maand de kaart opwaardeert met minimaal €15. U was toch al van plan om deze kaart te gaan gebruiken, dus waarom niet direct zodat u dit aardige presentje in ontvangst kunt nemen.

Jaarlijkse en variabele kosten

Met een jaarlijkse bijdrage van €17,50 kan deze prepaid creditcard van Mastercard zeker als één van de goedkoopste van Nederland genoemd worden. Maar ook de variabele kosten (voor zover aanwezig) zijn aan de lage kant in vergelijking met andere prepaid kaarten. Dit is een serieuze en professionele kaart die qua uiterlijk veel op de classic creditcard lijkt. De variabele kosten bestaan uit opladen, contant geld opnemen en overboeken naar uw eigen rekening.

Storten op de kaart met iDeal: €0,95
Koersopslag: 2% (als u dus anders dan euro uit een geldautomaat haalt)
Contant geld uit automaat: 2%
Uitbetalen: €0,95
Online winkelen: Geen kosten
Betalen in winkel, tankstation, hotel, enz.: Geen kosten

U ziet dat u met deze kaart niet veel kosten hoeft te maken en toch gebruik kunt maken van alle gemakken die deze kaart biedt.