Hypotheek

Hypotheek

Bij BankPlus kunt u kiezen uit 2 aanbieders van hypotheken. Daarbij is de keuze zo gemaakt dat u kunt kiezen wat u het beste uitkomt. De aanbieders die u hier vindt zijn namelijk totaal verschillend. U kunt kiezen voor een traditionele aanbieder die alle banken afgaat om voor u de beste deal te vinden. Vervolgens komt er een adviseur bij u thuis die u de hele offerte zal verduidelijken en proberen om samen met u de beste keuze te maken. Hier hangt dan natuurlijk wel een prijskaartje aan. De tweede keus betreft een ´execution only´ hypotheek. Bij deze optie krijgt u een aantal voorstellen van hypotheekverstrekkers per e-mail toegezonden waarna u alles helemaal naar eigen inzicht zelf kunt regelen. Met andere woorden, u krijgt dus geen advies. Dit houdt de prijs erg laag op €595,-.

Keuze uit meerdere offertes
Ook voor oversluiten
Goede voorwaarden
Lage rente voor starters
Rente fiscaal aftrekbaar
Historisch lage rente
Ook execution only (goedkoop)
Altijd BKR toetsing
Vrijblijvend voorstel
Erkend hypotheek adviseur

De huidige rente op hypotheken

Hierboven ziet u een afbeelding met de rentestanden op het moment van schrijven. Echter is dit een momentopname dus niet representatief voor uw eventuele offerteaanvraag. De rente op alle kredieten, dus ook, of liever juist hypotheken zijn erg gunstig op dit moment. Wellicht een idee om uw oude hypotheek af te sluiten, of als u op zoek bent naar een woning als doorstromer, of als starter het aanbod van BankPlus te gebruiken voor het aanvragen van enkele vrijblijvende offertes. Heeft u een woning die eerst verkocht moet worden, dan kan er samen met de hypotheekverstrekker worden bekeken hoe met uw situatie om te gaan. Huizen worden op het moment snel verkocht, dus dit hoeft niet een groot probleem te zijn.

Execution only hypotheek

U weet precies wat u wilt qua hypotheek en vind het prettig om zaken zelf te regelen. Dan is het aanbod van een execution only hypotheek u op het lijf geschreven. Het komt in het kort er op neer dat u niet wordt voorzien van advies en dus zelf de beslissingen moet nemen. Weet u enigszins hoe een hypotheek in elkaar steekt dan kunt u met deze optie een hoop geld besparen. Natuurlijk gaat het e.e.a. niet ten koste van een scherpe lage rente. Met een offerte van deze execution only aanbieder krijgt u in uw mailbox aanbiedingen van bijna alle hypotheekverstrekkers in Nederland en daar kunt u natuurlijk uw voordeel mee doen. Waar een adviseur u nog wel eens een bepaalde richting op wil sturen die niet altijd het gunstigste voor u hoeft te zijn, kunt u dit nu helemaal zelf bepalen.

Hypotheek met gedegen advies

De traditionele wijze bij het afsluiten van een hypotheek is het maken van een afspraak met een adviseur. U begint met het invullen van uw gegevens en wensen omtrent de hypotheek online. U vult de vragenformulieren in en vervolgens wordt u gebeld voor een afspraak bij u thuis wanneer u dat uitkomt. De adviseur heeft dan zijn/haar huiswerk al gedaan en zal een aantal gunstige offertes bij zich hebben. Samen met de adviseur kunt u gaan bekijken wat het beste bij uw situatie past. Zeker heeft deze adviseur gedegen kennis van zaken en zal u behoeden voor het maken van fouten of ongunstige voorwaarden. Besluit u om een afspraak te maken, schrijd dan op een briefje met welke vragen u zit. U kunt dan bij de afspraak deze vragen stellen zodat u wat dat betreft helemaal bij bent.

Welke hypotheekverstrekkers

Hoeveel hypotheekverstrekkers er in een offerte worden meegenomen is teveel om hier neer te schrijven. Enkele voorbeelden van banken die meegenomen zullen worden:
ASR Nederland, SNS bank, ABN Amro, Aegon, Florius, Argenta, Allianz, Argenta, ASR Verzekeringen, Attens Hypotheken, bijBouwe, BLG Wonen, Centraal Beheer, Conservatrix, Delta Lloyd, Hypotrust, ING, IQWOON, Lloyds Bank, Merius Hypotheken, MoneYou, MUNT Hypotheken, Nationale Nederlanden, NIBC direct, Obvion, Rabobank, REAAL, RegioBank, Syntrus, Achmea, Tellius, Venn Hypotheken, Woonfonds Hypotheken.