Creditcard

Creditcard

Met deze Mastercard creditcard heeft u maar liefst keuze uit 3 verschillende kaarten. Ten eerste de klassieke kaart met een bescheiden kredietlimiet van €2.500,-. Een handige en praktische kaart met vele mogelijkheden en gratis verzekeringen. U kunt ook kiezen voor een wat ruimer budget met de Mastercard Gold met een hoger limiet van €5.000,-. Bent u een ´big spender´ of reist u veel? Kies dan voor de Mastercard Black met ongekende mogelijkheden en privileges. Zo kunt u rekenen op persoonlijke assistentie, toegang tot meer dan 1000 airport lounges wereldwijd en een zeer uitgebreide doorlopende reisverzekering. De kredietlimiet op deze kaart is maar liefst €25.000,-.

 €25,- cadeau op uw creditcard
Aanvullende reisverzekeringen
Bijna alle aankopen 180 dagen verzekerd
Veilig online betalen met Securecode
Wereldwijd betalen
Extra voordeel
Spaarrente op uw kaart
Altijd BKR toetsing
Online rekeningoverzicht
Gratis gebruik app

Eerste jaar gratis

Zoals u in bovenstaande afbeelding kunt zien zijn er op dit moment meerdere voordelen verbonden aan de aanschaf van deze creditcard. Niet alleen krijgt u €25,- als presentje op uw kaart gestort, maar u kunt ook nog eens rekenen op een vol jaar gratis gebruik van deze fijne kaart. Ik zal voor de overzichtelijkheid alle voordelen nog eens op een rij zetten zodat u zichzelf kunt overtuigen van het gemak en veiligheid van deze creditcard. Bent u uiteindelijk toch niet tevreden met de kaart, dan kunt u deze eenvoudig opzeggen. U stuurt de kaart terug naar Mastercard en indien uw saldo 0 is dan bent u er direct van af. Heeft u gebruik gemaakt van de kredietfaciliteit dan dient u dit natuurlijk per omgaande te voldoen.

Mastercard Classic

Voor de eenvoudigste creditcard van Mastercard betaalt u vanaf het tweede jaar een vergoeding van €20,-. U krijgt na activatie van de kaart €25,- op uw kaart gestort die u naar keuze kunt besteden. De bestedingslimiet bedraagt €2.500,- en de rente die u gaat betalen als u gebruik maakt van de kredietmogelijkheid is 14%. Wilt u een extra kaart dan betaalt u daar €17,50 per jaar voor. U kunt met deze kaart ook contant geld opnemen, echter is daar wel een limiet aan verbonden van €1.250,- per dag. U maakt kosteloos gebruik van aanvullende reisverzekeringen.

Mastercard Gold

Deze kaart kent een hogere limiet dan de Classic. U kunt gebruik maken van een krediet van €5.000,-. Vrijwel al uw aankopen met deze kaart zijn 365 dagen verzekerd tegen verlies en diefstal, lees hier wel even de voorwaarden van. Voor een extra kaart voor uw partner of familielid hoeft u niets extra te betalen en ook met de Goldcard heeft u recht op aanvullende verzekeringen. De kaart kost €32,50 per jaar, maar het eerste jaar betaalt u slechts €20,-. De limiet voor het opnemen van contant geld ligt wat hoger op €1.750,- per dag.

Mastercard Black

Met deze luxe creditcard ligt de hele wereld aan uw voeten. de hoge bestedingslimiet van €25.000,- verzekerd u ervan dat u nooit zonder geld komt te zitten. Ook kent deze kaart een aantal extra´s die de andere kaarten niet hebben. Zo heeft u gratis toegang tot meer dan 1000 VIP lounges op diverse luchthavens verspreid over de gehele wereld, bent u een fervent reiziger dan is dit zeker een aanrader. Ook kunt u rekenen op persoonlijke assistentie waar dan ook ter wereld. Contant geld opnemen kan tot maximaal €1.750,- per dag en uniek is te noemen de zeer uitgebreide doorlopende reisverzekering. Met zijn €204,- per jaar geen goedkope kaart, maar door kenners zeker op waarde geschat. Een extra kaart kost €124,- per jaar extra.

€2.500 limiet

€5.000 limiet

€5.000 limiet

€25.000 limiet

€25.000 limiet