Bereken uw lening online

Bereken uw lening online

Natuurlijk wilt u voordat u überhaupt over het aanvragen van een lening gaat beslissen weten voor welk bedrag u terecht kunt. Stel dat u op zoek bent naar een financiering van €20.000, dan zou het toch vervelend zijn als uit een door u aangevraagde offerte zou blijken dat u geen recht heeft op dit bedrag. Het kan dan zijn dat uw aanvraag simpelweg wordt afgewezen, zonder dat er een alternatief, zoals een lager bedrag wordt aangeboden. Nu moet u weer van voor af aan beginnen met het kiezen van de juiste offerte. Veel simpeler is het om u deze moeite te besparen. U kunt voordat u een offerte gaat aanvragen zelf online berekenen op wat voor een bedrag u kunt rekenen.

Zoals u in onderstaand voorbeeld kunt zien kunt u bij Kredietspotter zonder enige verplichting berekenen wat u maximaal kunt lenen. Let wel dat dit slechts een indicatieve methode is, waar later nog van afgeweken kan worden wanneer er zich niet meegetelde persoonlijke omstandigheden openbaren. Met andere woorden, aan de berekening kunnen geen rechten worden ontleend. Maar toch is het een goede indruk om te kijken of het in de buurt komt van het bedrag dat u zelf voor ogen had. Is dit het geval dan vraagt u een vrijblijvende offerte aan. Na ontvangst van dit voorstel kunt u binnen een bepaalde periode beslissen of u van de offerte gebruik wilt maken.

Bereken uw lening online

Wilt u daadwerkelijk een offerte aan gaan vragen dan heeft Kredietplanner een aanbieder voor u geselecteerd. Zoals eerder vermeld betreft het hier een vrijblijvend aanbod welke vanzelf verloopt wanneer u geen actie onderneemt. U hoeft dus niet bang te zijn dat u ergens aan vast zit zonder dat u dit in de gaten heeft. Aangeraden wordt om minimaal 2 offertes aan te vragen, zodat u goed kunt vergelijken op rente, voorwaarden en termijnen. Kredietplanner heeft juist déze aanbieder voor de volgende redenen.

Een goede en snelle klantenservice
Betrouwbaar jaren lang
Goede recensies
Een breed scala aan producten
Een AFM vergunning
Snelle goedkeuring
Vlotte uitbetaling
Lage rente
Flexibel (ook in moeilijke tijden)